Curatenia premium inseamna un loc de munca nu doar curat, ci si mai sanatos

///Curatenia premium inseamna un loc de munca nu doar curat, ci si mai sanatos

Curatenie Premium Facem tot posibilul ca rezultatul muncii noastre sa fie vizibil inca de la prima noastra vizita, indiferent daca facem curatenie in birouri mici sau spațioase. Pentru ca vrem sa ne facem treaba asa cum trebuie, folosim cele mai noi instrumente pentru curatenie si substante profesionale. Colegii nostri sunt instruiti sa foloseasca exact cat trebuie din fiecare produs astfel incat curatenia sa nu insemne risipa de substante.

Pentru noi, curatenia premium nu este o simpla oferta comericala, ci modul nostru de a face curat. Un grad inalt de curatenie nu poate fi obtinut fara echipamente moderne, produse si consumabile specializate. Piontani Services utilizeaza echipamente si tehnologie de ultima generatie. Dispunem de peste 50 de aspiratoare ultra-performante, tehnologie cu spuma activa si injectie-extractie, capabile sa elimine orice urma de murdarie.

Produsele si solutiile de curatat sunt adaptate suprafatelor de lucru, pentru a proteja si curata suprafetele delicate, cum sunt cele din marmura, granit, travertin sau pentru intretinerea mochetelelor, tapiseriei canapelelor, scaunelor de birou și mobilierului din lemn.

Pe aceasta cale, garantam si siguranta mediului, produsele avand un impact minim asupra mediului. Punem un mare accent pe igienizarea spatiilor prin respectarea standardelor de culoare in raport cu tipul suprafetelor si accesoriilor folosite. Aplicam acest sistem pentru consumabile de tipul lavetelor, mopurilor si galetilor necesare procesului de curatenie.

Garantie pentru calitatea serviciilor de curatenie

Curatenia unui birou incepe cu o evaluare gratuita a spatiului de curatat luand in calcul cerintele specifice. In urma evaluarii, prezentam o oferta personalizata de servicii de curatenie prin care garantam promptitudine, seriozitate, dedicare si atentie la detaliu. Si pentru ca noi, firma de curatenie Piontani Cleaning Services, ne asumam cu toata seriozitatea calitatea lucrarilor de service prestate, sustinem ceea ce facem oferind clientilor nostri CERTIFICATE DE GARANTIE valabile 24 de ore din momentul efectuarii lucrarilor contractate.

Dar, pana la urma, tot ce conteaza pentru noi este aprecierea clientilor nostri. Un sondaj recent, comandat de Piontani Cleaning Services, arată că peste jumătate din participanți consideră că serviciile de curățenie premium însemna că miroase a curat si dezinfectat dupa plecarea echipei. Un sfert din participanti au afirmat ca un serviciu de curatenie premium inseamna ca geamurile sa fie atat de curate incat par a fi “invizibile”. Toate aceste caracteristici ale curateniei premium se regăsesc în rezultatul final al muncii noastre.

In privinta costurilor, 8 din 10 manageri au afirmat ca, pentru serviciile de curatenie premium, pretul ar trebui sa fie cu circa 10% mai mare decat in cazul unor servicii “obisnuite”.

1. Din ce punct de vedere considerați că firma de curățenie oferă servicii „premium”? La ce rezultate concrete vă așteptați?

art1

2. Pentru astfel de servicii premium, ați fi dispus să plătiți în plus? Cu cât mai mult?

art2

2017-03-09T21:08:30+00:00