Importanta asigurarii curateniei in service-urile auto

///Importanta asigurarii curateniei in service-urile auto

Importanta asigurarii curateniei in service-urile auto

In ziua de astazi, aproape toti dintre noi detinem o masina. Iar, odata cu aceasta, apare si responsabilitatea de a o intretine prin reparatii periodice intr-un service auto.

curatenie-service-auto

Desi, prin natura muncii, spatiul in care se desfasoara reparatiile tinde sa se murdareasca destul de repede, tot mai multe firme auto au inceput sa realizeze importanta unui interior curat care creaza o imagine placuta in ochii clientului si reprezinta un punct de atractie in alegerea, nu doar a unui service auto, ci si a oricarei alte companii.

Un service profesional pune un mare accent pe curatenie, a spatiului, a salopetelor de lucru ale mecanicilor si asa mai departe. Cand asistam la reparatie, ne dorim ca cel care se ocupa de masina noastra va fi atent cu aceasta si va evita murdarirea tapiseriei acesteia atunci cand este necesar sa intre in habitaclu. Acest lucru presupune acoperirea scaunelor cu o folie pentru ca salopeta sa nu atinga tesatura tapiseriei. O urma de ulei prezenta pe aceasta se poate extinde foarte usor pe tapiserie si este posibil sa nu mai poata fi indepartata.
La randul nostru, inainte de a merge la service, trebuie sa trecem mai intai pe la o spalatorie auto pentru o curatenie cel putin la exterior. Este si o dovada de respect pentru cel care se ocupa de masina.

Desi in timpul programului de lucru al service-ului, o persoana desemnata va trebui sa curate din cand in cand murdaria de pe pardoseala, exista posibilitatea de a se apela si la o firma de curatenie specializata pentru o curatenie mai ampla. Se vor folosi solutii speciale degresante si de curat suprafete specifice (ex. Pardoselile din material cauciucat) pentru un rezultat vizibil. Intervalul de asigurare a curatenie va fi in afara programului de lucru al companiei.
Daca sunteti un service auto din Bucuresti si doriti o curatenie desavarsita spre incantarea clientilor, nu ezitati sa ne contactati.

2018-08-20T15:50:20+00:00