Portofoliu

/Portofoliu
Portofoliu2023-05-29T11:35:48+00:00
Loading...

O experienta de lucru placuta si imbietoare

Fiecare manager sau detinator al unei afaceri stie ca este esential pentru succesul firmei sale sa aiba printre altele, si cele mai potrivite servicii de curatenie. De ce? Pentru ca birourile curate si improspatate ofera o atmosfera mult mai imbietoare, mai primitoare pentru cei care le trec pragul, fie ei angajati sau parteneri de afaceri.

Aspectul birourilor si al spatiilor adiacente dintr-o cladire de birouri fac parte din imaginea companiei ce poate nu numai atrage sau indeparta potentialii clienti dar, mai ales, poate contribui la eficienta angajatilor care isi petrec cea mai mare parte a timpului in acel spatiu.

Echipa Piontani Cleaning Services este exact ce aveti nevoie pentru a oferi o experienta de lucru placuta si imbietoare! Noi ne ocupam cu discretie, profesionalism si atentie la detaliu de activitatile de curatenie si igienizare birouri si spatiilor adiacente pentru ca dumneavoastra sa va puteti concentra pe deplin asupra cresterii afacerii.

Ne-au apreciat si inca ne apreciaza:

Semprom - Suport web, Intretinere site, Promovare Site, Seo

Ce spun clientii

In fiecare dimineata, gasim biroul curat si parfumat. Piontani Services este firma de curatenie care ne-a multumit total de-a-lungul timpului si care se achita cu succes de serviciile de curatenie angajate in contract.
Andrei Brad
Echipa Piontani Services ne-a oferit intreg sprijinul in alegerea celor mai bune solutii pentru solicitarile noastre legate de serviciile de curatenie, dand dovada de disponibilitatre, promptitudine si implicare. Suntem incantati de colaborare si ii recomandam cu caldura oricaror firme din Bucuresti care doresc sa aiba un partener de incredere pe termen lung.
Ioana Stan