Despre Noi

/Despre Noi
Despre Noi2020-07-08T20:25:05+00:00

Curatenie profesionala, in maniera personala

Firma de curatenie Piontani Services are o experienta de peste 10 ani de zile in asigurarea serviciilor de curatenie profesionala pentru companiile din Bucuresti si zonele limitrofe.

Firma de curatenie Piontani Services are o experienta de peste10 ani, timp in care a evoluat constant, prin dedicare si profesionalism, astazi devenind una dintre companiile cu cel mai accelerat ritm de crestere. Dezvoltarea firmei noastre se datoreaza accentului pus pe calitate si satisfactia clientului. In prezent, ne mandrim cu un portofoliu ce include peste 50 de clienti-companii din diverse domenii de activitate – companii de asigurari, firme de publicitate, cabinete medicale, televiziuni s.a. In portofoliul nostru veti gasi companii mari precum Kiss FM, Kanal D, Zitec, Veo Finances, Avangate, Dr. Leahu, Rogalsky Damaschin si multi altii.

Misiunea Piontani Services este sa ofere servicii de curatenie de cea mai inalta calitate, printr-o oferta personalizata, bazata pe orientarea catre client si asigurarea nevoilor de curatenie ale acestuia.

Avand in vedere specificul activitatii si variabilele care pot aparea in functie de caz, Piontani Services este o companie transparenta, care aplica preturi corecte clientilor sai. Astfel, compania dumneavoastra beneficiaza de evaluare gratuita, pentru ca noi sa putem personaliza oferta in functie de nevoile si specificul spatiului.

Succesul nostru ca firma de curatenie este bazat in mare parte pe implicarea si motivatia echipei noastre. Aceasta este alcatuita din peste 20 de membri calificati, fiecare dintre acestia fiind specializati in activitati profesionale de curatenie. Organizam in mod regulat training-uri de specializare si cautam in permanenta solutii noi prin care sa oferim clientilor nostri cel mai inalt nivel de satisfactie.

Punem un mare accent pe igienizarea spatiilor prin respectarea standardele de culoare in raport cu tipul suprafetelor si accesoriilor folosite. Aplicam acest sistem pentru consumabile de tipul lavetelor, mopurilor si galetilor necesare procesului de curatenie.

Firma de curatenie din Bucuresti este specializata in oferirea serviciilor complexe de curatenie profesionala si intretinere pentru:

Un grad inalt de curatenie nu poate fi obtinut fara echipamente moderne, produse si consumabile specializate. Piontani Services utilizeaza echipamente si tehnologie de ultima generatie. Dispunem de peste 50 de aspiratoare ultra-performante, tehnologie cu spuma activa si injectie-extractie, capabile sa elimine orice urma de murdarie. Produsele si solutiile de curatat sunt adaptate suprafatelor de lucru, pentru a proteja si curata suprafetele delicate, cum sunt cele din marmura, granit, travertin sau de a intretine mochetele, tapiseria canapelelor, scaunelor de birou, mobilierul din lemn s.a. Pe aceasta cale, garantam si siguranta mediului, produsele avand un impact minim asupra mediului.

Companie

Misiunea Piontani Cleaning Services este aceea de a fi pentru fiecare dintre clientii sai, indiferent de cerintele sau bugetul sau, echipa de curatenie profesionala cu cel mai inalt grad de onestitate, dedicare, incredere si grija la detalii, care ofera de fiecare data o experienta placuta in lucrul cu partenerii sai si dezvolta un mediu de crestere constanta pentru angajatii sai.

Ne dorim sa fim acea firma de curatenie profesionala prezenta constant pe lista scurta a tuturor managerilor si detinatorilor de afaceri din Romania in cautare nu doar de un furnizor de servicii ci de un partener dornic sa depuna efortul necesar pentru a castiga incredere si a dezvolta o relatie de afaceri pe termen lung. Ne dorim sa devenim firma de curatenie profesionala preferata de catre angajatii sai pentru dedicarea sa, respectul si dorinta continua de a face lucrurile mai bine.

  • Respect: investim timp pentru a ne intelege angajatii, clientii, partenerii de afaceri si respectam alegerile acestora.
  • Responsabilitate: ne asumam responsabilitatea actiunilor, atat fata de angajatii, cat si fata de clientii nostri, fiind totodata deschisi sa sprijinim comunitatea in proiecte sociale.
  • Grija: suntem atenti cu angajatii si cu clientii nostri si, in mod special, cu cei care doresc sa isi recapete demnitatea prin munca.
  • Integritate: actionam cu onestitate si deschidere si facem ceea ce spunem ca facem
  • Onestitate: O veche vorbă latină. atribuită lui Seneca, spunea ca “a gresi este omeneste, însa a persevera in greseala este diavoleste”. Ne asumam eventualele scapari sau greseli si suntem intotdeauna deschisi sa evoluam si sa cream noi standarde de calitate.

Echipa

O curatenie temeinica si de durata este rezultatul muncii nu doar a unor oameni cu experienta, ci si a unor oameni pasionati de lucrul bine facut.

Piontani Cleaning Services va vine in ajutor cu o echipa calificata, de oameni cu experienta si pregatirea necesare in oferirea de servicii de curatenie profesionale si intretinere pentru o multitudine de spatii, cum ar fi cladiri de birouri, spatii comerciale, scoli, gradinite, cabinete medicale, targuri si expozitii sau institutii publice.

De asemenea, profesionistii Piontani sunt specializati in curatarea si lustruirea suprafetelor nobile, cum ar fi cele din marmura.

In iunie 2014 Piontani Cleaning Services si-a deschis un al doilea punct de lucru in Londra, vizand cu serviciile sale profesionale de curatenie atat piata rezidentiala cat si pe cea comerciala.

Cu ce ne mandrim

Locul 3 in Top Afaceri Romania 2013, localitatea Bucuresti, Sectorul 3

in domeniul activitati specializate in servicii curatenie.

Aceasta recunoastere simbolica a profesionalismului si performantei echipei Piontani Cleaning Services ne motiveaza si ne obliga in a ne ridica mereu la nivelul asteptarilor clientilor nostri si in a ne depasi propriile standarde.

Diploma acordata firmei Piontani Services pentru calitatea serviciilor de curatenie

Certificat de Garantie

Ne asumam raspunderea asupra calitatii serviciilor de curatenie prestate si de aceea, oferim tuturor clientilor nostri un Certificat de Garantie valabil 24 de ore, prin care atestam calitatea produselor si echipamentelor folosite, calificarea personalului.

In acelasi timp, Piontani Services se obliga sa remedieze in cel mai scurt timp eventualele scapari sau chiar daune sesizate de clienti.

Certificat de garantie oferit clientului de catre firma Piontani Services in urma activitatilor de curatenie