Servicii

/Servicii
Servicii2023-05-29T11:16:03+00:00

Curatenie si intretinere birouri

Asiguram servicii de curatenie birouri complete atat inainte cat si dupa mutarea acestora dar si de intretinere a acesteia cu o frecventa pe care o stabilim in functie de nevoile dumnevoastra (zilnic, saptamanal etc.)

Curatenie generala

Curatenia generala este o activitate periodica, de amploare, care ar trebui sa se desfasoare de minim doua ori pe an si sa acopere toate suprafetele, chiar si cele foarte indepartate sau greu accesibile ‘din podea pana la tavan’.

Curatenia generala include curatarea geamurilor, curatarea covoarelor sau mochetelor prin injectie-extractie, curatarea scaunelor, canapelelor si fotoliilor cu fete din material textil.

Curatenie covoare, mochete, injectie-extractie

Cu ajutorul tehnologiei de injectie/extractie utilizata de firma Piontani Cleaning Services beneficiati de o curatare riguroasa a oricarui tip de tesatura, revitalizand culorile si improspatand textura acesteia.

Curatenie targuri, expozitii, evenimente speciale

Expozitii, targuri comerciale, conferinte, manifestari festive sau petreceri private, organizate in interior sau exterior, sunt tot atatea ocazii in care echipa de profesionisti dedicati ai Piontani Cleaning Services ofera servicii integrate de curatenie in urma unui eveniment special.

La inchiderea oricarui tip de manifestare, asiguram curatenia eficienta si la timp a spatiilor utilizate, redand locului aspectul curat si ordonat avut anterior.

Curatenie cabinete medicale

Curatenia cabinetelor medicale si a altor spatii in care se desfasoara servicii de sanatate difera de procesul standard de curatenie a unui spatiu obisnuit. Piontani Cleaning Services are personalul instruit si cu experienta in protocoalele specifice de dezinfectare, de manevrare si evacuare in siguranta deplina a seringilor, bandajelor sau materialelor nesterile.

Datorita conditiilor sterile in care cabinetele medicale isi desfasoara activitatea, este recomandat ca serviciile de curatenie profesionale sa fie desfasurate zilnic sau de minim 2 ori pe saptamana pentru a putea garanta mentinerea unor standarde sanitare impuse.

Curatare scaune, canapele si fotolii cu fete din material textil

Scaunele si canapelele devin vulnerabile nu numai la petele de suprafata, dar si la murdaria ce se poate infiltra in profunzimea fibrelor. Chiar daca aparent nu este nevoie, curatarea periodica si eficienta a tapiteriei contribuie în același timp la păstrarea aspectului estetic și a igienei.

Acoperim o gama vasta de servicii pentru curatarea profesionala a scaunelor, fololiilor si canapelelor din material textil, piele si a accesoriilor din plastic.

AVANTAJELE COLABORARII CU PIONTANI SERVICES

  • » EXPERIENTA DE PESTE 13 ANI «
  • » ASIGURARE MATERIALA INCLUSA in pretul abonamentului «
  • » PERSONAL CALIFICAT PROPRIU «
  • » ECHIPAMENTE DE TOP «
  • » CONSUMABILE DE CURATENIE INCLUSE in pretul abonamentului «
  • » TEHNOLOGII DE ULTIMA GENERATIE «
  • » RESPECTAREA CU STRICTETE A CODULUI CULORILOR «
  • » ABONAMENTE FLEXIBILE «
  • » GARANTIE 24 ore pentru verificarea calitatii serviciilor «

Deservim zona Bucurestiului, Pipera si Otopeni. Suntem specializati in curatenie pentru firme. Asiguram curatenie de top in orice spatiu al firmei: birouri, bucatarie, baie, holuri, sali de sedinte, sala de mese, dependinte. Ne ocupam si de aprovizionarea firmei cu consumabile de curatenie. Totul inclus intr-un abonament lunar creat pe baza cerintelor fiecarui client.

Tel. 0762 189 804 / E-mail office@piontaniservices.ro

CONTACTATI-NE

Respectam codul culorilor in curatenie, conform UE

In orice spatiu, public sau privat, se pot raspandi cu usurinta boli doar prin simpla atingere a unei suprafete contaminate urmata de contactul cu o alta suprafata. Virusurile gripale si de raceala se pot gasi si in spatiile birourilor comerciale, nu numai in mijlocele de transport in comun sau in aglomerarile urbane. In plus, s-a stabilit ca oamenii care lucreaza in birouri ating in medie cam 30 de obiecte pe minut (tastatura calculatorului, mouse, pixuri, creioane, tastele telefoanelor etc.). De aceea, contaminarea suprafetelor dintr-un birou si din spatiile adiacente acestuia reprezinta un adevarat pericol.

Apeleaza cu incredere la o firma de curatenie profesionala ce utilizeaza un sistem de curatenie bazat pe coduri de culoare si instrumente specifice, ce ajuta la reducerea posibilitatii de contaminare a suprafetelor prin dedicarea exclusiva a acestora pentru fiecare spatiu in parte.