Piontani Services sprijina comunitatea din Valea Plopului

///Piontani Services sprijina comunitatea din Valea Plopului
Loading...

Asociatia ProVita a fost fondata cu ajutorul parintelui Nicolae Tanase, paroh in satul Valea Plopului. Acesta este situat in apropiere de Valenii de Munte, iar comunitatea din Valea Plopului si Valea Screzii adaposteste persoanele aflate in dificultate.
Sub ocrotirea unui mediu in care oamenii isi ofera sprijin reciproc, traiesc laolalta cei fara adapost, mame singure, dar si copii abandonati sau orfani.

Aici, acestia au posibilitatea sa se integreze si sa interactioneze cu cei de varsta lor. De asemenea, sunt supravegheati si indrumati pentru a porni in viata.
Copiii traiesc in cele 56 de case din tabara sau sunt gazduiti in sat, beneficiand de supravegherea femeilor din sat. Cu timpul, parintele a reusit sa schimbe mentalitatea satenilor. Toata lumea ajuta, iar uneori primesc sprijin din afara, de la oamenii cu suflet mare.

In tabara, copiii primesc educatie, hrana si adapost. Si, cel mai important, invata sa fie oameni si sa se ajute intre ei. Cei mai mici merg la scoala, cei mai mari muncesc, iar viata isi urmeaza cursul firesc: unii se inscriu la facultate, altii se casatoresc si isi alcatuiesc propriile familii. Acestia sunt ajutati cu zestre sau pamant, pentru a avea un punct de pornire in noua viata de cuplu.

Unii copii sunt singuri, altii sunt ingrijiti de mame, dar cu totii invata de mici sa ajute si sa daruiasca. Si primul lucru cu care l-au cucerit pe Ionel Ghita, directorul firmei de curatenie Piontani Services, a fost chiar dragostea lor.

„De fiecare data ma impresioneaza felul in care ma asteapta! Cand afla ca ma duc sa ii vizitez, isi fac curat in camere si isi pun totul in ordine pentru primirea mea”

Atunci cand viziteaza comunitatea din Valea Plopului, echipa Piontani Services aduce mereu un zambet celor care il asteapta. Pe langa dragostea si sustinerea lor morala, copiii au nevoie si de unele produse necesare tuturor micutilor.

Echipa Piontani Services sustine munca parintelui Tanase si isi doreste sa ajute cu tot ce poate tabara din Valea Plopului.
Angajatii aduc daruri foarte utile pentru cresterea micutilor: produse de igiena si materiale pentru curatenie, servetele umede, scutece, haine, medicamente si lapte pentru cei mici.
Si cel mai important este ceea ce oglindeste privirea lor: „Ma bucura foarte mult cand vad fericirea pe chipurile lor si ma duc foarte des sa ii vizitez”, a declarat Ionel Ghita.
Piontani Services doreste sa incurajeze si alte companii sa ii urmeze exemplul! De asemenea, comunitatea din Valea Plopului poate beneficia si de ajutorul oamenilor cu posibilitati finaciare si cu un suflet mare.

2017-02-07T22:18:45+00:00