Piontani Services aniverseaza 3 ani de activitate, prin lansarea celui mai avantajos abonament de curatenie

///Piontani Services aniverseaza 3 ani de activitate, prin lansarea celui mai avantajos abonament de curatenie

Bucuresti – 8 octombrie 2013

2Piontani Services aniverseaza 3 ani de activitate pe piata serviciilor profesionale de curatenie din Romania. Cu acest prilej, firma de curatenie lanseaza cel mai avantajos abonament pentru spatiile mai mici de 100 mp: 4 sedinte de curatenie/luna, la pretul de numai 400 de lei.

Piontani Services le propune clientilor sai un nou abonament de curatenie, pentru a marca cei 3 ani de prezenta in domeniul serviciilor profesionale de curatenie din Romania. Astfel, pentru birourile sau locuintele cu suprafata mai mica sau egala cu 100 mp, Piontani Services asigura curatenia acestora, desfasurand cate o sedinta pe saptamana, timp de o luna, la pretul de numai 400 lei / abonament.

Tarifele serviciilor de curatenie includ toate costurile necesare bunei desfasurari al serviciului de curatenie. Asadar, pretul abonamentului acopera costul echipamentelor de lucru, al uneltelor si masinilor folosite, al detergentilor si solutiilor de curatare si tratare a suprafetelor, al consumabilelor, al fortei de munca si al supravegherii necesare desfasurarii acestei activitati, cat si al deplasarii echipei in Bucuresti. Firma de curatenie Piontani Services foloseste doar aparatura profesionala si produse bio-degradabile de cea mai inalta calitate.

Sarbatorim 3 ani pe piata serviciilor profesionale de curatenie si ne dorim ca atat actualii, cat si viitorii clienti sa fie alaturi de noi. Oferta noastra aniversara se adreseaza celor care detin spatii relativ mici, dar care isi doresc o curatenie efectuata de profesionisti in domeniu. De asemenea, va asteptam in continuare sa descoperiti multe alte avantaje ale colaborarii cu Piontani Services.

– a declarat Ionel Ghita, Director Executiv Piontani Services.

Piontani Services ofera Certificatul de Garantie cu valabilitatea de 24 de ore, inclusiv  pentru lucrarile de curatenie profesionala prestate in cadrul abonamentului aniversar.

2017-02-05T22:22:32+00:00