Mopul, „scos la pensie” din sediul companiilor

///Mopul, „scos la pensie” din sediul companiilor

mop-curatenie

Multi dintre clienti isi aduc aminte de “baltile” de apa si spuma lasate in urma de “femeile de serviciu” in multe institutii publice nu cu multi ani in urma. Si acum apa si detergentul sunt folosite petru curatenia birourilor, fara baltile din trecut, bineinteles. In plus, exista substante speciale pentru fiecare tip de podea: mocheta, gresie, parchet sau chiar marmura.

Mopul este pur si simplu scos la pensie de instrumente profesionale moderne pe care le folosim. Acestea consuma mai putina apa si au rezultate exceptionale. Spuneti adio asadar petelor, urmelor de detergent sau murdariei “imposibil de curatat”. Fara sa exageram, putem spune ca la Piontani avem cate o tehnologie pentru fiecare pata. Dar ustensilele noastre, oricât de sofisticate ar fi, nu vor face curatenie fara oamenii care le cunosc cel mai bine: angajatii nostri. Ei au invatat sa dozeze substantele astfel incat sa obtina maxim de efect cu un consum cat mai mic. Acest lucru insemana ca singurul miros pe care il veti simti a doua zi dimineata când ajungeti la birou va fi cel de… curat.

Pentru a ajunge aici, ne gandim la toate etapele unei curatenii profesionale. Mai intai inspectam biroul pe care urmeaza sa il curatam. Identificam problemele si necesarul de munca. Apoi facem planul, pe care il prezentam clientului. La fel ca in cazul unui plan de afaceri. Si apoi ne apucam de treaba: alegem instrumentele de lucru si substantele de curatat cele mai potrivite. Pornim de sus: curatam corpurile de iluminat si tavanul. Evident, toate birourile sunt acoperite, in aceasta faza, cu o panza speciala care tine praful departe de calculatoare si documentele de pe birou. Indepartam apoi cu grija protectia pentru birouri si mergem mai departe: mesele si scaunele. Luam toate obiectele de pe birou ca sa putem curata cat mai bine toata suprafata lui. Dar, in cazul in care clientul specifica acest lucru, putem lasa toate lucrurile la locurile lor.

Continuam cu geamurile. In multe cladiri de sticla, acestea reprezinta o mare parte din peretii unui birou. Asa ca orice neglijenta din partea firmei de servicii de curatenie este extrem de vizibila si neplacuta. Tinta noastra este sa aducem geamurile la stralucirea unui pahar de cristal. Zambetele clientilor nosti ne spun de fiecare data ca am reusit sa facem acest lucru.

Ultima etapa este poate si cea mai importanta. Podeaua este destinatia finala a prafului, noroiului, a murdariei in general. Asa ca folosim toate cunostintele noastre despre curatenie si cele mai bune tehnologii pentru ca podeaua sa fie curatata profesional si sa ramâna curata cât mai mult timp. Veti fi convinsi ca nu am sarit nicio etapa a doua zi de dimineata!

2017-02-05T22:22:31+00:00