Firmele de curatenie promoveaza curatenia in detaliu

///Firmele de curatenie promoveaza curatenia in detaliu

Bucuresti – 2 aprilie 2014

1Tot mai multe firme de curatenie promoveaza sloganul calitatii curateniei la cel mai bun pret. Curatenia profesionala, echipamentele de inalta tehnologie, personalul specializat, toate acestea vin in ajutorul firmei dvs. pentru a va oferi pachetul optim de servicii pentru nevoile de curatenie pentru birourile dvs.

Servicii de curatenie Bucuresti

Pe care dintre aceste devize ar trebui sa le credeti? Ati observat ca numeroase companii din industria curateniei au invadat piata cu oferte prea bune pentru a fi adevarate? Sunteti dezorientat? Iata cateva argumente care va vor directiona in alegerea unei firme de curatenie care sa va ofere curatenia in detaliu pentru firma pe care o conduceti.

Odata cu iesirea treptata de sub auspiciile crizei economice mondiale, tot mai multi antreprenori descopera ca in realitate este mai ieftin si mult mai eficient sa incredinteze responsabilitatea de a curata in detaliu birourile firmei. Contrar perceptiei, firmele economisesc resurse umane, materiale si mult timp prin externalizarea serviciilor de curatenie profesionala catre firmele specializate.

Au devenit tot mai cautate serviciile de curatenie in birouri, curatenie dupa targuri si evenimente sau curatenie in cabinete medicale. Aceasta pentru ca cativa jucatori de pe piata serviciilor de curatenie au stiut cum sa atraga clienti pe care sa ii fidelizeze.

Ofertele avantajoase ajuta firme de curatenie putin cunoscute sa incheie contracte pe care le onoreaza cu succes. Astfel reuseste o firma de curatenie sa arate clientilor sai ca o alegere corecta pentru serviciile auxiliare indispensabile companiei poate insemna un beneficiu real si important in mersul afacerii lor.

Nu trebuie sa plecati de la premisa ca sunteti asaltat de oferte mincinoase din partea firmelor de curatenie. In realitate, concurenta acerba determina firmele prestatoare de servicii sa incerce sa va castige increderea prin executarea impecabila a lucrarii incredintate. Este foarte important pentru firmele de curatenie sa va aduca beneficii, fie prin discounturi suplimentare, fie prin calitatea ireprosabila a curateniei in deteliu pe care o realizeaza.

Avand o experienta de 4 ani in domeniu, Ionel Ghita, directorul general al firmei de curatenie Piontani Services, confirma aceasta ipoteza: „Curatenia facuta de mantuiala de catre personalul prezent poate duce la rezilierea contractului. Personalul specializat in curatenie trebuie sa fie foarte bine calificat, si mai mult decat atat, sa se implice cu pasiune si daruire in munca prestata.”

Firma de curatenie Piontani Services este dispusa sa demonstreze potentialilor clienti darurirea fiecarui angajat pentru a atinge si chiar a depasi cele mai inalte standarde in rezultatele curateniei livrate clientilor. Astfel, directorul general Ionel Ghita isi sustine afirmatiile anterioare: „In general, Piontani Services nu pastreaza angajati care nu pun pasiune in ceea ce fac, pentru ca in cazul acestor persoane nu exista raport de calitate in serviciul realizat”.

In conditiile de concurenta asidua pe piata serviciilor de curatenie, firmele incearca sa convinga prin calitatea curateniei in detaliu efectuate minutios in fiecare coltisor al birourilor dvs. Dezvoltand un parteneriat pe termen lung, ele vor reusi in timp sa suplineasca discounturile pe care le ofera clientilor prin rulajul unor venituri stabile.

2017-02-05T22:22:32+00:00