Cum se diferentiaza firmele mici pe piata serviciilor de curatenie

///Cum se diferentiaza firmele mici pe piata serviciilor de curatenie

Bucuresti – 28 februarie 2014

3Industria curateniei se bucura de o perioada de crestere a cererii pe piata romaneasca si acest aspect poate determina multi antreprenori sa demareze o afacere in domeniu in speranta unui profit rapid. Serviciile oferite de firmele de curatenie din Bucuresti, precum Piontani Services, devin o necesitate reala pentru afaceristii romani.

In general o firma mare nu poate sa raspunda imediat unei solicitari urgente din partea clientului. Pentru asta, firmele cu spatii mici pana intr-o mie de metri patrati trebuie sa apeleze la o firma mica de curatenie

– Ionel Ghita – Director General Piontani Services

Solicitarile pentru serviciile de curatenie s-au inmultit, si odata cu acestea si concurenta in industrie. Astfel, trebuie sa stiti sa deosebiti o firma dornica de un profit rapid de o firma serioasa si prompta, care va poate sprijini intr-un parteneriat de lunga durata. Daca beneficiati de servicii auxiliare de incredere, va puteti concentra exclusiv pe succesul afacerii dvs. puteti lasa curatenia pe mainile profesionistilor.

Calitatea serviciilor de curatenie, intretinere si mentenanta sunt cele mai vizibile pentru potentialii clienti si imaginea pe care si-o contureaza acestia despre companie. Un mediu de lucru curat, igienizat determina un aspect profesional si pot reprezenta cheia succesului pentru inchierea unui contract.

Concurenta acerba pe piata romaneasca nu va lasa alta alternativa decat sa va concentrati pe afacerea de baza. Astfel, se contureaza un trend de ascensiune tot mai puternica pentru serviciile de curatenie pentru birouri concepute pentru persoanele juridice.

Selectati cu atentie criteriile pentru care incheiati un parteneriat cu o firma serioasa de curatenie din Bucuresti! Contrar asteptarilor, daca alegeti sa externalizati serviciul de curatenie pentru firma dvs., veti avea surpriza ca veti putea obtine o oferta mai avantajoasa decat daca ati folosi personalul propriu pentru curatenie.

Calitatea la cel mai bun pret nu mai este un mit. Concurenta puternica obliga firmele de curatenie din Bucuresti sa se intreaca in servicii competitive la preturi avantajoase sau oferind beneficii suplimentare.

Firmele mai mici de curatenie pot oferi mai multa atentie si incredere companiilor care solicita serviciile lor de specialitate. Acestea incheie parteneriate de lunga durata, bazate pe incredere si calitatea serviciilor prestate cu clientii lor.

In general, firmele mai mici de curatenie sunt afaceri de familie si au valori bine stabilite pe care le urmaresc in calitatea oferita fiecarui client. Desi se pleaca de la premisa ca o firma mare de curatenie este si o firma serioasa, nu intotdeauna o firma mare poate raspunde prompt la orice solicitare.

Cu garantia unei experiente de 4 ani in domeniu, Ionel Ghita, directorul general al firmei de curatenie Piontani Services, confirma acest paradox: „In general o firma mare nu poate sa raspunda imediat unei solicitari urgente din partea clientului. Pentru asta, firmele cu spatii mici pana intr-o mie de metri patrati trebuie sa apeleze la o firma mica de curatenie”.

Avand o oferta variata pentru serviciile de curatenie, fiecare companie incearca sa va atraga atentia printr-o gama larga de servicii de calitate si oferte personalizate pentru necesitatile dvs. Firmele mai mici beneficiaza de avantaje precum certificate de garantie pentru serviciile prestate, promtitudine la primirea oricarei solicitari si personal calificat cu care sa va castige increderea.

2017-02-05T22:22:32+00:00