Cum poti sa alegi cea mai buna oferta de curatenie pentru birouri

///Cum poti sa alegi cea mai buna oferta de curatenie pentru birouri

Curatenie in birouri

Pe piata din Romania, dar mai ales pe cea din Bucuresti si Ilfov exista numeroase firme specializate care ofera o gama variata de servicii profesionale de curatenie pentru birouri, spatii de lucru si comerciale. Drept urmare, clientii interesati nu numai că au posibilitatea de a alege in functie de necesitatile fiecaruia, ci pot opta si pentru cea mai avantajoasa oferta pentru ei. Tocmai de aceea este foarte important ca furnizorul de curatenie sa le ofere clientilor anumite beneficii, fie prin discounturi suplimentare, fie prin propuneri personalizate sau, pur si simplu, prin calitatea ireprosabila a curateniei pe care o realizeaza.


Cum procedam noi

Pentru ca ofertele sunt nelimitate, tu, ca viitor beneficiar al serviciilor de curatenie, trebuie sa evaluezi corect toate propunerile valide, selectand cu atentie criteriile pentru care inchei un parteneriat cu o firma de curatenie profesionala din Bucuresti! Tocmai pentru ca tu stii cel mai bine de ce servicii are nevoie compania ta, Piontani Services iti propune diverse abonamente personalizate in functie de suprafata solicitata si de serviciile de curatenie prestate, fie ca vorbim de curatenie generala, de una saptamanala sau chiar de curatenie de intretinere zilnica si menaj.

In momentul in care ne sunt solicitate serviciile, specialistii Piontani se deplaseaza la fata locului pentru a inspecta biroul sau cladirea care urmeaza sa fie curatata. Identificam astfel problemele si necesarul de munca, apoi concepem oferta pe care o prezentam clientului. Dupa aceea ne apucam de treaba: alegem instrumentele de lucru si substantele de curatat cele mai potrivite. Dar cel mai important lucru este ca Piontani Services ofera tuturor clientilor certificate de garantie pentru serviciile prestate, promptitudine la primirea oricarei solicitari si personal calificat cu care sa va castige increderea.

Unul dintre cele mai cautate abonamente ale companiei noastre este cel destinat spatiilor cu suprafata mai mica sau egala cu 100 mp. Piontani Services asigura curatenia acestora, desfasurand cate o sedinta pe saptamana, timp de o luna, la pretul de numai 400 lei /abonament. Datoria noastra este sa ne multumim in totalitate clientii care opteaza pentru servicile noastre de curatenie de intretinere zilnica, curatenie saptamanala, curatenie de intretinere bilunara, curatenie de intretinere sau generala lunara.

Asadar, inainte sa semnezi contractul, sfatul nostru este sa te documentezi, sa analizezi la cald toate ofertele și, intr-un final, sa o alegi pe cea care cantareste cel mai echilibrat. Și nu uita, daca ne soliciti ajutorul vei fi surprins cand vei obtine o oferta mult mai avantajoasa decat daca ai folosi personalul propriu pentru curatenie.

2017-09-08T10:46:35+00:00