Certificat de Garantie pentru lucrul bine facut

///Certificat de Garantie pentru lucrul bine facut

Servicii de curatenie garantate

Atunci cand cumparam un produs, fie un simplu telefon, fie chiar si o masina, primim un certificat de garantie, care ne asigura ca vom putea folosi respectivele produse in conditii optime pentru o anumita perioada de timp. In cazul serviciilor, garantia este mai dificil de oferit. E drept, companiile de furnizare a internetului ofera in anumite conditii o viteza minima garantata, iar agentia de turism ne garanteaza ca vom avea parte de concediul promis, altfel primim banii inapoi.

Dar cine garanteaza ca parul isi pastreaza culoarea o saptamana dupa ce doamnele pleaca de la coafor sau ca plomba pusa de stomatolog nu va cadea dupa prima masa copioasa? Sigur, renumele coaforului sau al dentistului poate constitui o garantie, dar clientii nu au certitudinea ca vor primi banii inapoi daca apar probleme. Chiar daca au primit serviciile de la un furnizor de renume.

La fel stau lucrurile si in cazul serviciilor profesionale de curatenie. Multi promit, putini se tin de cuvant. Dar Piontani Services poate garanta calitatea curateniei facute pentru firme sau persoane fizice pentru o perioada de 24 de ore. Si cum vorbele… zboara, ne asiguram ca toti clientii primesc un certificat de garantie pentru lucrarile de curatenie profesionale prestate. Certificatul garanteaza ca, in urma sesizarii primite din partea beneficiarului pentru executia necorespunzatoare a lucrarii, Piontani Services se obliga sa revina la sediul clientului pentru remedierea situatiei.
In plus, Certificatul de Garantie atesta faptul ca produsele de curatenie si echipamentele folosite de Piontani Services sunt de cea mai buna calitate si nu deterioreaza lucrurile beneficiarului. Garantia se extinde si asupra personalului Piontani Services, calificat, instruit si motivat, care efectueaza toate serviciile de curatenie cu maxima responsabilitate, fara a pune in pericol bunurile si buna functionare a companiei sau sanatatea angajatilor.

De ce este important Certificatul de Garantie?
Noii clienti au nevoie de o confirmare a valorii serviciilor achizitionate de la Piontani Service. In acest sens, oferirea certificatului de garantie le da acestora siguranta ca serviciile noastre sunt “fara pata” inca de la inceput si ca vor ramane asa pe intreaga durata a derularii contractului.
In egala masura, clientii cu vechime stiu ca Certificatul de Garantie este dovada ca avem incredere ca serviciile noastre nu se modifica in timp si ca au aceeasi calitate ca in prima zi. Incepand cu oamenii pe care i-am instruit pnetru a oferi cele mai bune servicii si pana la instrumentele de curate su substantele folosite, Piontani Services inseamna garantia calitatii.

2017-02-05T22:22:30+00:00