Bucuria din ochii lui Andrei iti atinge sufletul!

///Bucuria din ochii lui Andrei iti atinge sufletul!
Loading...

Firma de curatenie Piontani Services crede intr-o lume mai buna! Ne implicam activ in ceea ce inseamna implicarea sociala, vrem sa aducem in lumina reflectoarelor o altfel de lume si sa sprijinim astfel de actiuni umanitare.

Fata de ceea ce cunoastem in societatea moderna corporatista, acest colt din Prahova ne demonstreaza cum sa fim mai buni si mai altruisti.
Echipa Piontani Services considera ca dar din dar se face Rai! La propriu. In Valea Plopului si Valea Screzii traiesc peste 500 de suflete, cu ajutorul efortului incredibil al parintelui Tanase.

Tabara din Valea Plopului a fost infiintata in urma cu peste 20 de ani la initiativa parintelui Tanase si de atunci au locuit aici peste 500 de copii abandonati sau orfani.

Piontani Services nu a ramas indiferenta la situatia copiilor care locuiesc in tabara de la Valea Plopului.

Astfel, Ionel Ghita, Directorul Executiv al Piontani Services, a ajuns in tabara parintelui Tanase si de atunci revine aici mereu. A ramas impresionat de activitatea si realizarile parintelui:

„Este foarte dificil sa stii ca atatea suflete depind de tine, ca au nevoie de sprijinul si de indrumarea ta!”

Unul dintre aceste suflete este chiar Andrei, copilasul pentru care Ionel Ghita, Directorul Executiv al firmei, a devenit nas pentru prima data.
El a fost impresionat de situatia lui Andrei si a decis sa se implice in sustinerea lui financiara, in cresterea si educarea acestuia:

„Este un copil frumos, care ma face de la o zi la alta sa il iubesc tot mai mult. Cu drag ma implic permanent in tot ceea ce il priveste si incerc sa fac tot posibilul sa ii asigur cele necesare”.

Cu siguranta, Ionel Ghita este unul dintre oamenii cu suflet mare care au ramas impresionati de copiii nevinovati din tabara parintelui Tanase. Cei care ajung acolo primesc o lectie de viata, de putere si de sustinere reciproca. Nu sunt putini cei care revin sa ajute comunitatea din Valea Plopului, care traieste sub supravegherea parintelui Tanase.

Directorul Executiv al firmei de curatenie Piontani Services a subliniat ca una din cele mai mai impliniri a fost aceea ce a deveni parintele spiritual al unui copilas care cu siguranta are cea mai mare nevoie.

Pe aceasta cale, echipa Piontani Services incurajeaza toate companiile care au posibilitatea, sa se implice activ pentru a imbunatati viata comunitatii romanesti.

2017-02-07T22:19:49+00:00