Aspiratorul cu apa, de doua ori mai rapid ca „suratele” lui clasice

///Aspiratorul cu apa, de doua ori mai rapid ca „suratele” lui clasice

aspirator-curatenie
Multi dintre noi ne aducem aminte, pe vremuri nu de mult apuse, de “baltile” lasate in urma de femeia de serviciu din anumite institutii publice. De mopul pamantiu, de galeata plina cu apa cenusie si de urmele de praf ramase dupa “curatenie”. Cu greu iti puteai da seama pe unde a poposit mopul si pe unde inca nu ajunsese pentru ca nuanta de gri de pe jos era uniforma indiferent daca mopul trecuse pe gresie, marmura sau linoleum.
In plus, la fel de prezente in memorie sunt si diminetile in care femeia de serviciu incepea treaba intr-o parte a biroului si o termina, la ore bune distanta, in cealalta parte.

Solutiile de curatare profesionala din prezent par de domeniul SF-ului raportate la epoca „femeii de serviciu cu mopul”. E adevarat, curatenia profesionala face apel tot la apa ca mediu eficient de a indeparta murdaria, iar aspiratorul e manevrat tot de o persoana. Dar modul si timpul in care se face aceasta operatiune tin de secolul XXI.

Sa luam un exemplu. Aspiratoarele profesionale nu doar aspira mocheta. Prin injectarea cu apa, care este apoi absobita de aspirator, gradul de eliminare a murdariei creste semnificativ, fara ca puterea motorului si deci a consumului de energie, sa creasca. Aspiratorul cu spalare filtreaza aerul in proportie de 85% si are capacitatea de a retine atat particulele de praf, cat si microbii care se dezvolta in interiorul suprafetelor. In plus aspiratoarele profesionale curata si spala dintr-o singura trecere. Nu mai este nevoie de aspirare uscata si mai ales de mopul de “trista amintire”. Iar aerul din incapere miroase ca „dupa ploaie”.

In plus, aparatul este de doua ori mai rapid decat un aspirator obinuit.

Dar sa vedem de ce aspiratoarele profesionale duc curatenia la un alt nivel. De obicei aceste aspiratoare au un sistem de filtrare dublu, adica exista un filtru de panza deasa si unul poros din plastic. Apa antreneaza eficient toata murdaria care ramane astfel in interiorul dispozitivului. Iar spalarea se reia cu apa curata. In plus, fluxul de aer ramâne constant, fara se fie impiedicat de umplerea sacului ca in cazul aspiratoarelor clasice. Nu doar podelele pot fi curatate luna cu aspiratorul profesional. Geamurile si draperiile sunt curatate si dezinfectate cu o singura trecere a aspiratorului.

Firma de curatenie Piontani Services substante omologate pentru curatenie si parfumare. Asa ca, dupa o vizita la biroul dumneavoastra, echipa noastra lasa in urma camere care miros a nou. Insa acest lucru nu ar fi posibil fara angajati care sa stie sa foloseseasca aspiratoarele high tech. Colegii nostri au fost instruiti cum sa foloseasca cat mai eficient substantele de curatare in functie de suprafata, grad de murdarie si natura petelor, pentru ca intervalul dintre vizitele lor sa fie cat mai mare: fara urme, fara praf in aer, fara scame pe birou.

2017-02-05T22:22:30+00:00