Piontani Services sustine activitatea Asociatiei Caritas

///Piontani Services sustine activitatea Asociatiei Caritas
Loading...

Asociatia Caritas se implica activ pentru imbunatatirea nivelului de trai al societatii noastre prin programe complexe. Aceste actiuni sunt intreprinse prin programe socio-medicale, educationale sau cele destinate persoanelor defavorizate.

Activitatea Asociatiei Caritas sprijina “civilizatia iubirii si a solidaritatii in Romania”, dupa cum prevede si viziunea Caritas Internationalis. Programele acestei asociatii au menirea de a combate injustitia, inegalitatea si discriminarea sociala.

Sunt prevazute activitati de sprijin in cazul dezastrelor naturale, saraciei, dar si programe educationale la nivel national. In cadrul acestor programe, Asociatia Caritas evidentiaza valori precum compasiunea, dreptatea si solidaritatea sociala.

Asociatia Caritas contribuie la combaterea saraciei prin centrele sociale unde se distribuie hrana, imbracaminte si chiar mobilier persoanelor defavorizate. Exista de asemenea programe care previn abandonul familial si pe cel scolar, iar in 2005 au fost demarate chiar programe pentru prevenirea traficului de persoane.

Firma de curatenie Piontani Services dovedeste responsabilitate sociala prin activitatile umanitare intreprinse in diverse proiecte prin care sprijina comunitatea.

Dupa cum s-a evidentiat pana in prezent, firma de curatenie din Bucuresti se implica in combaterea saraciei prin sprijinul intregii comunitati din Valea Plopului. Mai mult decat atat, directorul executiv Ionel Ghita chiar a devenit parintele spiritual al unui micut din aceasta comunitate.

Ulterior, firma de curatenie profesionala Piontani Services a dovedit ca sprijina educatia, dezvoltarea si remarcarea tinerelor talente din Romania. Un prim pas a fost atins prin sponsorizarea participarii micutei balerine Briana Stanciu la Finala Mondiala de dans.

De asemenea, Piontani Services sustine importanta existentei unor asociatii precum Caritas in Romania. Astfel, Piontani Services considera ca “activitatea umanitara intreprinsa de Asociatia Caritas este un sprijin real pentru comunitate”.

Mai mult, firma de curatenie din Bucuresti a decis sa-si arate in mod eficient sustinerea si aprecierea pentru activitatea Asociatiei Caritas. Piontani Services a asigurat aparatura necesara, echipamentele si produsele de curatenie profesionala necesare curateniei generale in cadrul noului sediu al Asociatiei Caritas din Bucuresti.

Curatenia generala dupa constructor reprezinta o activitate dificila si solicitanta pentru echipele firmelor de curatenie. Cu toate acestea, voluntarii echipei conduse de directorul executiv Ionel Ghita se considera “foarte mandri si bucurosi ca impreuna pot realiza si astfel de lucruri, sprijinind asemenea asociatii”.

De asemenea, Asociatia Caritas detinea peste 100 de scaune pe care nu le mai putea folosi in programele sociale, tapiteria acestora fiind impregnata cu pete foarte dificil de indepartat. Ionel Ghita, directorul executiv al firmei de curatenie Piontani Services, a gasit o solutie ingenioasa pentru a economisi banii destinati achizitionarii scaunelor noi.

“Stiu ce reprezinta sprijinul Asociatiei Caritas pentru oamenii aflati la nevoie, care se bazeaza pe ajutorul lor. Gandindu-ma la acesti oameni, am gasit solutia optima sa curatam scaunele respective. Astfel, asociatia a putut directiona bugetul necesar scaunelor noi catre cei care aveau cea mai mare nevoie.” declara Ionel Ghita.

Echipamentele si solutiile de curatenie utilizate de firma Piontani Services sunt de cea mai buna calitate. Folosind un produs profesional pentru curatenie pe care l-au importat din Polonia, echipa Piontani Services a reusit sa curete scaunele cu succes, astfel incat sa poata fi folosite pentru activitatea Asociatiei Caritas.

Firma de curatenie Piontani Services indeamna toate companiile sa ii urmeze exemplul si sa ajute cum pot comunitatea in care activeaza. “Prin munca voluntara, echipamente si produse puse la dispozitie sau chiar donatii in bani, vom putea contribui la cresterea nivelului de trai al societatii!” spune Ionel Ghita.

2017-02-05T22:41:40+00:00