Piontani Services sponsorizeaza tinerele talente

///Piontani Services sponsorizeaza tinerele talente

Firma de curatenie Piontani Services se implica in viata comunitatii romanesti, incercand sa ajute pe cat posibil. Pana de curand, responsabilitatea sociala a firmei de curatenie a insemnat, in mare parte, sprijinul financiar al intregii comunitati din Valea Plopului.

Acum insa, Ionel Ghita, directorul executiv al companiei Piontani Services, a decis sa sprijine si adevaratele talente ale tarii.
“Implicarea sociala inseamna pentru noi sa putem oferi suport celor care au nevoie si merita cu adevarat”, spune el.

Reprezentanta Romaniei la finala acestei competitii mondiale din Croatia se remarca prin ambitie, talent, dar si o forma deosebita care se obtine in urma antrenamentelor istovitoare.

Pentru a putea sustine finala mondiala de dans a competitiei “European Star Dance Union”, Briana trebuie sa aiba asigurate transportul, cazarea si masa intr-un hotel din Croatia, dar si taxe de grup si indivuale pentru participarea la concurs.

Toate aceste cheltuieli depasesc 300 de Euro pentru cele 4 zile de competitie, iar parintii Brianei sunt nevoiti sa sustina financiar atat pregatirea permanenta prin antrenamente si costume, dar si costurile de participare la concursurile pentru care micuta se pregateste.

Afland de povestea tinerei balerine, Ionel Ghita, directorul executiv al firmei de curatenie Piontani Services, a ramas impresionat de ambitia si talentul micutei Briana.

“Este cu adevarat dificil pentru noua generatie de copii talentati sa se remarce in Romania si sa isi indeplineasca visul. Parintii acestora sunt deseori supusi unor eforturi financiare deosebite pentru a putea dezvolta si indruma talentul copiilor”.

De aceea, Ionel Ghita a decis sa sponsorizeze participarea micutei Briana Stanciu la finala mondiala de dans. Prin aceasta implicare, firma Piontani Services doreste sa traga un semnal de alarma oamenilor de bine din Romania, pentru a evita sa irosim talentul tinerelor sperante.

Daniel Stanciu, tatal Brianei, apreciaza foarte mult implicarea directorului executiv Ionel Ghita, care a sponsorizat practic participarea micutei balerine in finala. Cu siguranta, Briana beneficiaza de sansa de a se pregati in liniste pentru concursul de dans, ceea ce ofera o mare bucurie copilului si parintilor ei.

“Vreau sa va multumesc pentru generozitate, si sansa pe care o acordati copiilor romani talentati. Cuvintele nu pot exprima recunostiinta reala pe care o simtim fata de dumneavoastra pentru acest gest minunat”.

Copiii cu merite deosebite incearca sa se remarce in permanenta, dar, din pacate, sistemul deseori nu le permite sa isi demonstreze adevaratul potential. Este de mentionat faptul ca, de multe ori, nu se acorda un buget care sa permita sustinerea cheltuielilor copiilor in concursurile internationale.

In acest caz, parintii fac eforturi deosebite pentru a sustine cat se poate de mult activitatea copiilor lor si apreciaza cu adevarat un sprijin din exterior.

“Toate acestea au fost posibile gratie implicarii dumneavoastra de a ne sustine in aceasta competitie, si de aceea, vreau si doresc din tot sufletul ca aceasta colaborare sa continue, pentru ca impreuna sa putem motiva tinerele sperante si a aduce din nou zambetul lor pe buze”, spune domnul Daniel Stanciu, tatal Brianei.

2017-02-05T22:22:31+00:00