curatare-marmuraMarmura este un material de inpira calitate si lux si multe companii, in special cele din industria hoteliera, aleg sa utilizeze pardoseli din marmura. Curatarea marmurei nu este insa o activitate usoara, aceasta avand o structura poroasa, ce retine mizeria. Fara a inlatura corect si la timp petele ce pot aparea, exista riscul ca acestea sa nu mai poata fi eliminate.

Piontani Services ofera sevicii de curatenie specializate in curatarea marmurei utilizand produse de calitate, cu PH neutru, care indeparteaza mizeria impregnata in porii marmurei. Curatarea este asigurata prin utilizarea unor echipate speciale ce redau marmurei luciul cu culoarea strulucitoare.

Marmura este sensibila la actiunea acizilor si un tratament necorespunzator poate rezulta in matuirea acesteia. De aceea, echipa noastra este instruita in operarea acestor suprafete sensibile, pentru a nu exista riscut deteriorarii.

Serviciile de curatare marmura pot include:

  • Aspirarea si spalarea pardoselei in profunzime folosind tehnologie de ultima generatie si produse de curatenie special concepute pentru suprafete delicate
  • Curatarea intensiva cu ajutorul unui monodisc si a unor substante pentru intarirea pietrei naturale
  • Tratament de ceruire a suprafetei, care ofera protectie si luciu. Ajuta la cresterea rezistentei suprafetei, chiar in conditii de trafic intens. Nu deterioreaza piatra naturala prin subtierea stratului (decapare sau polish)

In urma serviciilor de curatenie oferite de Piontani Services, clientii dvs. vor ramane impresionati de luciul si culoarea pardoselii dvs. din marmura.

Serviciile oferite de Piontani Services sunt oferite sub forma de abonament lunar, conceput pe baza cerintelor dvs. Garantam calitatea serviciilor printr-un certificat de garantie, valabil 24 de ore.