Curatenie si intretinere birouri

Asiguram servicii de curatenie birouri complete atat inainte cat si dupa mutarea acestora dar si de intretinere a acesteia cu o frecventa pe care o stabilim in functie de nevoile dumnevoastra (zilnic, saptamanal etc.)

Curatenie generala

Curatenia generala este o activitate periodica, de amploare, care ar trebui sa se desfasoare de minim doua ori pe an si sa acopere toate suprafetele, chiar si cele foarte indepartate sau greu accesibile ‘din podea pana la tavan’.

Curatenia generala include curatarea geamurilor, curatarea covoarelor sau mochetelor prin injectie-extractie, curatarea scaunelor, canapelelor si fotoliilor cu fete din material textil.

Curatenia geamurilor

Daca aveti un spatiu comercial sau o cladire de birouri cu ferestre inalte si numeroase, asiguram servicii de curatenie pentru geamuri si fatade, pornind de la spalarea geamurilor la sol sau la inaltime, pana la spalarea fatadelor din sticla, vitraliu si curatarea, intretinerea si conservarea componentelor exterioare ale cladirilor (fatade din beton, piatra, otel sau aluminiu).

Curatenie covoare, mochete, injectie-extractie

Cu ajutorul tehnologiei de injectie/extractie utilizata de firma Piontani Cleaning Services beneficiati de o curatare riguroasa a oricarui tip de tesatura, revitalizand culorile si improspatand textura acesteia.

Curatare scaune, canapele si fotolii cu fete din material textil

Scaunele si canapelele devin vulnerabile nu numai la petele de suprafata, dar si la murdaria ce se poate infiltra in profunzimea fibrelor. Chiar daca aparent nu este nevoie, curatarea periodica si eficienta a tapiteriei contribuie în același timp la păstrarea aspectului estetic și a igienei.

Acoperim o gama vasta de servicii pentru curatarea profesionala a scaunelor, fololiilor si canapelelor din material textil, piele si a accesoriilor din plastic.

Curatenie cabinete medicale

Curatenia cabinetelor medicale si a altor spatii in care se desfasoara servicii de sanatate difera de procesul standard de curatenie a unui spatiu obisnuit. Piontani Cleaning Services are personalul instruit si cu experienta in protocoalele specifice de dezinfectare, de manevrare si evacuare in siguranta deplina a seringilor, bandajelor sau materialelor nesterile.

Datorita conditiilor sterile in care cabinetele medicale isi desfasoara activitatea, este recomandat ca serviciile de curatenie profesionale sa fie desfasurate zilnic sau de minim 2 ori pe saptamana pentru a putea garanta mentinerea unor standarde sanitare impuse.

Curatenie targuri, expozitii, evenimente speciale

Expozitii, targuri comerciale, conferinte, manifestari festive sau petreceri private, organizate in interior sau exterior, sunt tot atatea ocazii in care echipa de profesionisti dedicati ai Piontani Cleaning Services ofera servicii integrate de curatenie in urma unui eveniment special.

La inchiderea oricarui tip de manifestare, asiguram curatenia eficienta si la timp a spatiilor utilizate, redand locului aspectul curat si ordonat avut anterior.

Curatenie suprafete speciale (curatare si lustruire marmura)

Suprafetele din materiale speciale, cum ar fi cele din marmura, sunt frecvent patate de fier, bronz, cupru, ulei si grasimi, cerneala sau tutun.

Echipa Piontani Cleaning Services este specializata in curatarea si lustruirea marmurei, aplicandu-i acesteia un strat protector, eliminand, astfel, chiar si posibilele zgarieturi.

Folosim mijloace non-invazive pentru curatarea suprafetelor delicate fara a indeparta petele prin razuire, degresare sau aplicare de agenti de inalbire sau substante chimice care pot afecta grav integritatea acestora.

Respectam codul culorilor in curatenie, conform UE

In orice spatiu, public sau privat, se pot raspandi cu usurinta boli doar prin simpla atingere a unei suprafete contaminate urmata de contactul cu o alta suprafata. Virusurile gripale si de raceala se pot gasi si in spatiile birourilor comerciale, nu numai in mijlocele de transport in comun sau in aglomerarile urbane. In plus, s-a stabilit ca oamenii care lucreaza in birouri ating in medie cam 30 de obiecte pe minut (tastatura calculatorului, mouse, pixuri, creioane, tastele telefoanelor etc.). De aceea, contaminarea suprafetelor dintr-un birou si din spatiile adiacente acestuia reprezinta un adevarat pericol.

Apeleaza cu incredere la o firma de curatenie profesionala ce utilizeaza un sistem de curatenie bazat pe coduri de culoare si instrumente specifice, ce ajuta la reducerea posibilitatii de contaminare a suprafetelor prin dedicarea exclusiva a acestora pentru fiecare spatiu in parte.